Grand Hotel.jpg
Interimdagen 2018
Onsdag 31. januar 2018
Grand Hotel Oslo

2017 har vært et meget spennende interimår, som også lover godt for fortsettelsen i 2018. Et årsskifte er en god anledning til å se både tilbake og fremover, samt unne seg en skikkelig "kickstart" på lederåret! 

 

FOREDRAG, FESTMIDDAG OG KÅRING AV ÅRETS INTERIMLEDER 2017

Onsdag 31. januar 2018 arrangerer vi den årlige INTERIMDAGEN, hvor vi også kårer Årets Interimleder 2017. Vi starter klokken 15 med et inspirerende faglig program, før mingling og festmiddag med prisutdeling. Dette blir en stimulerende dag med mye inspirasjon for 2018!

Årets Interimleder 2017 blir utnevnt av en selvstendig jury. Denne juryen består av Kaare Frydenberg, Are Skeie, Magne Amundsen og Hege Sundquist. Trykk her for å melde din kandidat til Årets Interimleder 2017

Foredragsholdere

Børge Ousland.jpg

BØRGE

OUSLAND

Å overvinne det umulige
Børge Ousland er i følge National Geographic verdens mest erfarne polfarer. I 2006 ble Børge og Mike Horn de første som nådde Nordpolen på vinterstid. Dette er en av de mest ufordrende ekspedisjonene gjennomført i moderne tid. Med denne ferden demonstrerte Børge igjen at det er mulig å overvinne det «umulige». Samarbeid, pågangsmot og en fast tro på at ekspedisjonen var gjennomførbar, er blant ingrediensene i foredraget som Børge vil dele med oss.
Vegard Kolbjørnsrud.jpg

Vegard

Kolbjørnsrud

Hvordan endrer kunstig intelligens lederjobben?

Mange forskere forventer at intelligente maskiner vil snu opp-ned på både næringsliv og offentlig sektor. Vi kan forvente oss storstilt automatisering og en helt ny oppgavefordeling mellom mennesker og maskiner. Vegard vil dele resultater fra en studie av 1770 ledere i 14 land, inkl. Norge og Norden, om deres arbeid og holdninger, frykt og forventninger til kunstig intelligens og roboter. Han vil berøre noen nøkkelspørsmål: Hva blir lederens nye rolle? Får vi intelligente maskiner i ledergruppen? Er norske ledere forberedt? Hva bør ledere og virksomheter gjøre for å gripe mulighetene?

Kommersnartinterimleder2.jpg

FOREDRAGSHOLDERKOMMER

Info kommer
Kommersnartinterimleder2.jpg

FOREDRAGSHOLDER KOMMER

Info kommer
Kommersnartinterimleder2.jpg

Foredragsholder kommer

Info kommer
Kommersnartinterimleder2.jpg

Foredragsholder kommer

Info kommer
Kommersnartinterimleder2.jpg

FOREDRAGSHOLDER KOMMER

Info kommer

Program

ONSDAG 31. JANUAR 2018, KL 15:00 - 23:00

Mer info kommer.

INTERIMDAGEN 2018

Meld deg på

Early bird pris 2 450,- for påmeldinger før 1. Oktober.

Ordinær pris 2 950,-

Her finner du Grand Hotel

Karl Johans gate 31, 0159 Oslo