Verdien av ledelse i prosjektledelse

Skrevet av Vegard Rooth 14. november 2017


Gode prosjektledere ser ikke bare prosjektverktøyet og regnearket. De ser også menneskene som skal prestere og samhandlingen mellom dem. Det lønner seg!

Les mer >

Temaer: Interimledelse, Prosjektledelse

Leie en interimleder – slik fungerer det i praksis

Skrevet av Vegard Rooth 26. september 2017

Hvordan velges en interimleder til et oppdrag? Hvordan går han eller hun fram for å løse oppgavene? Hva skjer når oppdraget er ferdig? Hvis du vurderer å leie en interimleder, eller er nysgjerrig på interimledelse av andre årsaker - her beskriver vi essensen i et typisk oppdrag, fra start til slutt.

Les mer >

Temaer: Interimledelse

Hvordan lykkes du som interimleder?

Skrevet av Vegard Rooth 5. september 2017


Ledere løper alltid stafett, og interimledelse er en egen disiplin. Derfor arrangerer vi samlinger med fokus på interimledelse som fag og det å være interimleder i praksis. Her oppsummerer vi seminaret Hvordan lykkes du som interimleder? som ble avholdt torsdag 31. august.

Les mer >

Temaer: Interimledelse

Skaffe en kvalifisert leder på bare 10 dager? Hvordan er det mulig?

Skrevet av Vegard Rooth 22. august 2017


Det kan ta tid å finne den rette lederen til en virksomhet. Noen ganger lang tid. Hvordan kan det da ha seg at vi kan garantere at vi skaffer erfarne, kvalifiserte ledere som kan starte i oppdrag innen bare 10 dager?

Les mer >

Temaer: Interimledelse, Ansette leder

Mest lest og delt første blogghalvår 2017

Skrevet av Yannick Q. Hougaard 11. juli 2017


I løpet av årets første seks måneder har vi publisert 26 blogginnlegg med ulike temaer for ledere. Hvilke saker var våre lesere mest opptatt av? Vi har tittet i tallene og laget et sammendrag.

Les mer >

Temaer: Selge bedrift, Interimledelse, Ledelse

Stafettløping i lederposisjon

Skrevet av Vegard Rooth 6. juni 2017


Hvorfor velger et selskap som leier ut ledere å sponse stafettsatsing i norsk friidrett? Jo, fordi stafettløp og interimledelse har en hel del til felles. Det handler om å gi det du har på din etappe, og det handler om gode vekslinger.

Les mer >

Temaer: Interimledelse

Interimledelse – hva er nå det og hvordan går jeg frem?

Skrevet av Vegard Rooth 23. mai 2017


Vi som jobber med interimledelse til daglig har både egne erfaringer og globale erfaringer å basere oss på, så for oss er konseptet både kjent og kjært. Men hva er interimledelse for deg, og hva kan det være for deg og den situasjonen du er i, være seg som mulig oppdragsgiver eller interimleder? Her får du svar på vanlige spørsmål om interimledelse - og noen gode råd på kjøpet.

Les mer >

Temaer: Interimledelse

Hva koster det å leie en interimleder?

Skrevet av Vegard Rooth 25. april 2017


Hva koster det å leie en interimleder? Hva er prisen for å leie kontra å ansette fast? Er en interimleder en kostnad eller en investering for bedriften? Dette er legitime spørsmål som noen stiller til oss. Vi har kikket litt på tallene, og svaret vil kanskje overraske deg.

Les mer >

Temaer: Interimledelse

Har ledere en "best før"-dato?

Skrevet av Vegard Rooth 18. april 2017


Hvis alder telles som år med oppsamlet kompetanse og erfaring, så skal jo en leder bare bli bedre med årene (som en god vin). Likevel er det mange arbeidsgivere som nøler med å ansette ledere som har passert femti. Når uovertruffen erfaring ikke er godt nok, hvilke argumenter skal da eldre ledere bringe til bords?

Les mer >

Temaer: Interimledelse, Ledelse

God påske! Hvordan bruke den best?

Skrevet av Vegard Rooth 11. april 2017

Påsken er sen i år, og du verden hvor mye man har rukket å få til før den kom! I Interimleder har vi opplevd rekordetterspørsel, og aldri tidligere har vi levert så mange interimledere i løpet av årets første måneder. Nå skal vi bruke påskedagene til å trekke pusten. Hva med deg?

Les mer >

Temaer: Interimledelse

En blogg fra Interimleder

Interimleder AS er et ledende selskap i Norge som har spesialisert seg på interimledelse siden 2001. Vi har hatt en jevn økning i antall oppdrag og opplever en stadig høyere modenhet i markedet for bruk av spesialiserte leverandører av interimledelse.

Vårt renommé har gjort at vi har bygget opp en base på over 2000 erfarne ledere som ønsker å gjennomføre oppdrag sammen med oss. Dette setter oss i stand til å levere gode løsninger på kort tid.

Besøk interimleder.no

Få e-post om nye innlegg

Siste innlegg