Årets interimleder 2022: Her er de nominerte!

Av Vegard Rooth 1. desember 2022

Finne meg på

Årets Interimleder 2022 - de nominerteVi takker alle som har kommet med forslag til kandidater til tittelen Årets Interimleder 2022! Det kom mange gode forslag, og nå går vi inn i finaleheatet med de fem nominerte. Juryen, med Cecilie Skarphagen i spissen, er klare til å vurdere kandidatene, men først har DU mulighet til å gi din stemme, samt begrunnelse på hvorfor akkurat din favoritt bør bli årets vinner.

Obs! Den 25. januar 2023 kåres årets vinner på Interimdagen på Grand Hotel. Husk å melde deg på hvis du ikke allerede har gjort det!

De nominerte interimlederne i 2022:

 

Gisle GraveGisle Grave

Gisle Grave var økonomisjef i Presto Brannteknikk fra oktober 2021 til juni 2022. Fra juli 2022 har han vært administrerende direktør i samme firma. Oppdraget er pågående.

 

Odd NymarkOdd Nymark

Odd Nymark har vært Group CEO for Evidi AS fra august 2021 til juli 2022.

 

 

Ole Martin OtterleiOle Martin Otterlei

Ole Martin Otterlei har vært Site Interim Manager i Biotec Betaglucans AS fra november 2021- august 2022.

 

 

Peter MollattPeter Mollatt

Peter Mollatt har vært Managing Director i Flos Norge fra desember 2021 til d.d.

 

 

Stein HedemarkStein Hedemark

Stein Hedemark har vært CFO i Bonaventura Scandza fra 01.07 – d.d.

.

 

Stem og gi din begrunnelse for hvorfor din favoritt skal velges HER. Ellers kan du lese om statuttene for Årets interimleder HER.

Interimdagen 2023 - se video av foredragene - klikk her

Temaer: årets interimleder


Vegard Rooth's photo

Av: Vegard Rooth

Vegard Rooth er Master of Management fra Handelshøyskolen BI, og har tilleggsutdanning fra Stanford University og University of Oxford. Han har hatt en rekke lederstillinger både som fast ansatt og innleid interimleder. Vegard har vært administrerende direktør i Interimleder siden januar 2015.

Følg på LinkedIn

Følg på Twitter

En blogg fra Interimleder

Interimleder AS er et ledende selskap i Norge som har spesialisert seg på interimledelse siden 2001. Vi har hatt en jevn økning i antall oppdrag og opplever en stadig høyere modenhet i markedet for bruk av spesialiserte leverandører av interimledelse.

Vårt renommé har gjort at vi har bygget opp en base på over 2600 erfarne ledere som ønsker å gjennomføre oppdrag sammen med oss. Dette setter oss i stand til å levere gode løsninger på kort tid.

Besøk interimleder.no

Få e-post om nye innlegg

Interimdagen 2023 - se video av foredragene - klikk her

Siste innlegg

Temaer

Se alle