Årets interimleder 2023: Dette er de nominerte!

Av Vegard Rooth 5. desember 2023

Finne meg på

Grand hotel - Interimdagen - de nominerte (1)Om noen få uker vil vinneren av Årets Interimleder 2023 bli hyllet under den storslåtte festmiddagen i Rokokkosalen på Grand Hotel. Men før det, har juryen en viktig oppgave foran seg – å vurdere fire fremragende kandidater. Din stemme kan spille en rolle i denne prosessen.

Et sterkt finalefelt

Vi takker alle som har bidratt med sine verdifulle forslag til kandidater for tittelen Årets Interimleder 2023. Takket være deres engasjement, har vi nå et sterkt finalefelt med fire nominerte, som du kan se nedenfor. Dette er ledere som alle har demonstrert eksepsjonell ledelsesdyktighet og har gjort betydelige bidrag i sine respektive roller.

Din Stemme, Din Innflytelse

Juryen, under ledelse av Cecilie Skarphagen, er klar til å evaluere hver kandidat. Men før de fatter sin beslutning, er din stemme og begrunnelse viktig. Fristen for å stemme er 31. desember. Ikke gå glipp av muligheten til å påvirke valget av vinneren for denne prestisjefylte tittelen.

→ NB: Stem på din favoritt til Årets interimleder!

Møt de nominerte til Årets interimleder 2023:

Lars Arne AulieA) Lars Arne Aulie

Lars Arne Aulie har vært generalsekretær i Norsk Kennel Klub fra juni 2023. Oppdraget er pågående.

 

Ken Ove NyhusB) Ken Ove Nyhus

Ken Ove Nyhus har vært CEO i Vectura siden juni 2023. Oppdraget er pågående.

 

Henrik FørliC) Henrik Førli

Henrik Førli har vært CTO i AMOI siden april 2023. Oppdraget er pågående.Børge ElleD) Børge Elle

Børge Elle har vært daglig leder i Norhard, som er datterselskap til Forte Vannkraft på fulltid fra januar til august 2023. Ny daglig leder er ansatt med operativ virkning 1.8. Børge har 50 % engasjement for oppfølging ut året.

→ NB: Stem på din favoritt til Årets interimleder!

BEST I VERDEN: Mer enn en konferanse

Har du ikke registrert deg for Interimdagen 2024 ennå, kan du gjøre det her. Årets tema, BEST I VERDEN: Prestasjonsledelse som suksessfaktor, understreker at det ikke er flaks som gjør at noen blir best i verden. Vi har hentet inn noen av de beste til å belyse prosessen bak det å bli best, med inspirasjon fra toppidretten, næringslivet og forsvaret. Under festmiddagen vil vi også kåre Årets interimleder 2023.

Din stemme og tilstedeværelse er uvurderlig. Bli med oss for å hedre de som setter standarden for fremragende interimledelse.

New call-to-action

Temaer: årets interimleder


Vegard Rooth's photo

Av: Vegard Rooth

Vegard Rooth er Master of Management fra Handelshøyskolen BI, og har tilleggsutdanning fra Stanford University og University of Oxford. Han har hatt en rekke lederstillinger både som fast ansatt og innleid interimleder. Vegard har vært administrerende direktør i Interimleder siden januar 2015.

Følg på LinkedIn

Følg på Twitter

En blogg fra Interimleder

Interimleder AS er et ledende selskap i Norge som har spesialisert seg på interimledelse siden 2001. Vi har hatt en jevn økning i antall oppdrag og opplever en stadig høyere modenhet i markedet for bruk av spesialiserte leverandører av interimledelse.

Vårt renommé har gjort at vi har bygget opp en base på over 2600 erfarne ledere som ønsker å gjennomføre oppdrag sammen med oss. Dette setter oss i stand til å levere gode løsninger på kort tid.

Besøk interimleder.no

Få e-post om nye innlegg

New call-to-action

Siste innlegg

Temaer

Se alle