Vegards julehilsen: Er du klar for 2021?

Av Vegard Rooth 15. desember 2020

Finne meg på

Er du klar for 2021?Aldri før har usikkerheten om hva fremtiden vil bringe vært større! Desto viktigere å ha en plan – en du kan justere.

Har du en plan?

Budsjetter og planer for 2021 er forhåpentlig klare når du leser dette, så du kan gå inn i julehøytiden og nyte noen fredelige, smittefrie dager før det nye året braker løs.

Som alltid vil det være avgjørende å ha hastighet i fremdrift og gjennomføring for å realisere ditt potensiale. Samtidig har det nok aldri vært viktigere å bruke styringshastigheten til å justere kursen raskt og effektivt.

Dette har mange fått øve seg på i 2020, og i 2021 blir vi helt sikkert bedre. Kanskje har vi fått tidenes kurs i endringsledelse, inkludert praktisk gjennomføring!

Ingen ting er vel mer tradisjonsrikt enn julefeiringen, men også den blir noe annerledes i år. Annerledes på en måte jeg er trygg på at vi vil klare med all den gode øvelsen vi nå har innen smittevern og smitteforståelse!

For litt siden la vi markedsstrategien for 2021, og jeg må si jeg gleder meg til å ta fatt på det. 

 

Årets julegave går til Frelsesarmeen

Frelsesarmeen driver utrettelig sitt viktige arbeid. Hver gang jeg går forbi en av Frelsesarmeens soldater, som står med julegryta, kjenner jeg at julestemningen kommer. Med hjelp fra deg og meg har de skapt julestemning på denne måten siden 1901.

frelsesarmeenI 2019 fikk 15 000 husstander økonomisk hjelp før jul. 21 000 julegaver ble delt ut, og 2 500 julemiddager ble servert, til glede for barn og voksne som har det trangt. Pengene i gryta blir også brukt til sosialt arbeid på de lokale stedene gjennom hele året. 

Vi gleder oss derfor over å nok en gang gi vår julegave til Frelsesarmeen. Om du ikke skulle passere en julegryte de neste to ukene, er det enkelt å gi digitalt.

Når jeg nå sitter og kjenner på at julefreden begynner å senke seg, har jeg ett konkret ønske for deg: En smittefri og fredelig jul. Ta vare på hverandre.

I 2021 fyller Interimleder AS 20 år, og det ønsker vi å markere på flere måter.

Vi har en plan, vi tar sats, og vi er klare til å justere.

Riktig GOD JUL, og så sees vi på nyåret!

Se program og meld deg på Interimdagen 2021

Temaer: Ledelse


Vegard Rooth's photo

Av: Vegard Rooth

Vegard er Master of Management fra Handelshøyskolen BI, og har tilleggsutdanning fra Stanford University og University of Oxford. Han har hatt en rekke lederstillinger både som fast ansatt og innleid interimleder. Vegard har vært administrerende direktør i Interimleder siden januar 2015.

Følg på LinkedIn

Følg på Twitter

En blogg fra Interimleder

Interimleder AS er et ledende selskap i Norge som har spesialisert seg på interimledelse siden 2001. Vi har hatt en jevn økning i antall oppdrag og opplever en stadig høyere modenhet i markedet for bruk av spesialiserte leverandører av interimledelse.

Vårt renommé har gjort at vi har bygget opp en base på over 2600 erfarne ledere som ønsker å gjennomføre oppdrag sammen med oss. Dette setter oss i stand til å levere gode løsninger på kort tid.

Besøk interimleder.no

Få e-post om nye innlegg

Interimdagen 2021 - se program og meld deg på

Siste innlegg