God jul og godt nytt år fra oss i Interimleder AS!

Av Vegard Rooth 17. desember 2019

Finne meg på

God jul fra Interimleder 2019Når du leser dette er julefreden i ferd med å senke seg over deg, dine og hele vårt langstrakte land. Hos oss er det ennå hektisk før jul. Nye lederløsninger skal på plass, rekordmange løpende oppdrag skal følges opp, og vi skal evaluere alle kandidatene til «Årets Interimleder 2019», samt forberede Interimdagen 2020. Midt i dette er det også tid for litt refleksjon.

2019, et rekordår for Interimledelse i Norge

Vi i Interimleder AS er i ferd med å avslutte det beste året i selskapets historie. Aldri har vi levert flere lederstafettløpere, som utgjør en forskjell der de løper på sine lag. Vi er stolte over de tilbakemeldingene vi får, og de resultatene vi ser våre kunder oppnår!

Vi nærmer oss 20 år i bransjen nå. Det har tatt lang tid å bygge markedet for interimledelse i Norge, siden vi startet i 2001. I mange år var vi veldig alene. Flere har forsøkt å starte opp, men de fleste har oppdaget at det er mer krevende enn de trodde og har gitt opp. Det krever fokus over tid for å lykkes. Nå tror vi imidlertid at markedet har fått med seg at interimledelse er et meget sterkt og effektivt verktøy, og at det er rom for at flere Interim Service Tilbydere (IST) kan lykkes. 

«At vi ikke har gjort dette før!», er noe vi hører mange nye kunder si, når de ser effekten av å endelig få gjort noe med det de har tenkt på og snakket om så lenge!

2020

Vi gleder oss veldig til 2020! Vi er overbevist om at fleksible og dynamiske lederløsninger i form av interimledelse vil bli brukt som verktøy for suksess i enda flere virksomheter.

Erfarne ledere som vet at endringsledelse er det samme, enten det dreier seg om bærekraftsutvikling, digitalisering eller prestasjonsforbedring, vil bli etterspurt! I tillegg vil fokuset på mangfold i ledelse bli etterspurt i enda større grad enn tidligere, fordi det skaper mer energi, dynamikk og kraft.

Vi i Interimleder AS vil fortsette vårt fokus på slikt lederskap i vår utvikling for at våre kunder skal lykkes enda bedre i fremtiden.

Vi gleder oss!

Vår julegave til deg går til Frelsesarmeen

I år igjen har vi valgt å gi vår julegave til deg til Frelsesarmeen. De skriver «Dere gir varme måltider, varme senger, varme ord, varme klemmer og omsorg. Dere sprer varme utover vårt langstrakte land året rundt – hver dag. Det kjennes på kroppen!» Vi håper denne gaven også varmer deg i denne juletid.

Vi gleder oss til å starte 2020 med Interimdagen, 28. januar på Grand Hotell. I mellomtiden ønsker vi dere alle en riktig god og fredfull jul.

Se videoene fra interimdagen 2020

Temaer: Interimledelse


Vegard Rooth's photo

Av: Vegard Rooth

Vegard er Master of Management fra Handelshøyskolen BI, og har tilleggsutdanning fra Stanford University og University of Oxford. Han har hatt en rekke lederstillinger både som fast ansatt og innleid interimleder. Vegard har vært administrerende direktør i Interimleder siden januar 2015.

Følg på LinkedIn

Følg på Twitter

En blogg fra Interimleder

Interimleder AS er et ledende selskap i Norge som har spesialisert seg på interimledelse siden 2001. Vi har hatt en jevn økning i antall oppdrag og opplever en stadig høyere modenhet i markedet for bruk av spesialiserte leverandører av interimledelse.

Vårt renommé har gjort at vi har bygget opp en base på over 2600 erfarne ledere som ønsker å gjennomføre oppdrag sammen med oss. Dette setter oss i stand til å levere gode løsninger på kort tid.

Besøk interimleder.no

Få e-post om nye innlegg

New Call-to-action

Siste innlegg