<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633460&amp;fmt=gif">

Mest lest på bloggen siste halvår

Av Yannick Q. Hougaard 10. juli 2018

Finne meg på

Mest lest på bloggen siste halvarNå er det sommer igjen, og vi har tatt en titt på hva våre lesere har vært mest interessert i det siste halvåret. I toppen finner vi spennende temaer som performance leadership, endringsledelse og dynamikken mellom styret ,CEO og CFO.

Fem på topp første halvår 2018


1.
Det mest leste blogginnlegget i årets første halvår er Performance Leadership: How Norway Became a Leading Sports Nation, som vi publiserte rett etter vinter-OL, Norges beste olympiske mesterskap noensinne.

2. På en god nummer to finner vi administrerende direktør i YIT, Ingrid Tjøsvolds blogginnlegg, Hvordan lykkes med endringsledelse, som også var temaet i hennes foredrag på Interimdagen 2018.

3. Med nesten like mange lesninger finner vi Tone Bjørnovs artikkel om Dynamikken mellom styret, CEO og CFO, hvor hun forteller om sine erfaringer med styrearbeid i 20 forskjellige selskaper.

4. Oppsummeringen av Interimdagen 2018 trakk også en del lesere, hvor vi annonserte vinneren av prisen for «Årets Interimleder 2017», som ble CEO i Jøtul, Nils Agnar Brunborg.

5. Blant de mest populære blogginnleggene våre i år finner vi «Walk the Talk» – Hvordan skape og bevare en vinnerkultur for din bedrift?, basert på et seminar vi holdt sammen med Kaare Frydenberg og Ræder. Les om Kaare Frydenbergs filosofi om bedriftskultur, som han baserte seg på da han ledet selskaper som Posten og Aftenposten.

Men vi må også nevne …

… at vi også skriver på engelsk av og til, og 7 Characteristics of Top Performing Interim and Transformation Leaders, en artikkel vår egen Vegard Rooth skrev i samarbeid med Philippe Soullier fra franske VALTUS, fikk også stor oppmerksomhet.

Vi ser også at flere av våre eldre blogginnlegg fremdeles genererer mye trafikk fra Google, som blant annet 5 vanlige feil ved salg av bedrift, fra tilbake i 2015, og av litt nyere dato, Arbeidsledig leder – er det slutten på karrieren? og Finne ny daglig leder raskt? Unngå disse fellene, fra 2017.

Temaet bærekraft har også vært i toppen av de mest leste blogginnleggene, med titlene Bærekraftig ledelse er ikke for pyser! og Clean Air Games: Bærekraftig fremtid krever MOT

Podcast-opptreden med Silvija Seres

Til sist vil vi også nevne vår deltagelse i podcastserien De som bygger det nye Norge, fra Oslo Business Forum. Her samtalte Silvija Seres og Vegard Rooth om hva som kjennetegner en god leder.

Få gratis tilgang til video av foredragene her

Temaer: Ledelse


Yannick Q. Hougaard's photo

Av: Yannick Q. Hougaard

Yannick er junior executive advisor i InterimLeder AS. Han er i gang med mastergraden i International Marketing ved Aalborg Universitet, som avsluttes i 2018. Yannick har flere års erfaring som markedsfører fra forskjellige gründerbedrifter, og begynte i Interimleder i juni 2017.

Følg på LinkedIn

En blogg fra Interimleder

Interimleder AS er et ledende selskap i Norge som har spesialisert seg på interimledelse siden 2001. Vi har hatt en jevn økning i antall oppdrag og opplever en stadig høyere modenhet i markedet for bruk av spesialiserte leverandører av interimledelse.

Vårt renommé har gjort at vi har bygget opp en base på over 2000 erfarne ledere som ønsker å gjennomføre oppdrag sammen med oss. Dette setter oss i stand til å levere gode løsninger på kort tid.

Besøk interimleder.no

Få e-post om nye innlegg

Få gratis tilgang til video av foredragene her

Siste innlegg