Nyttårshilsen fra en 20-årsjubilant

Av Vegard Rooth 5. januar 2021

Finne meg på

godt nytt år 2021 interimleder 20 årStartskuddet for 2021 har gått. Har du høy nok fart og riktig retning, er det enklere å justere kursen og nå målene du har satt deg for året. 

Tenk at vi har holdt på i 20 år allerede!

egon olsen jeg har en planInterimleder AS er 20 år i 2021Vi har en plan for jubileumsåret, men vi er forberedt på å justere. (Det kunne nok Egon Olsen ha tjent på også, om han ville øke suksessraten på sine prosjekter.)

Vi planlegger arrangementer med fokus på bærekraftsledelse, prestasjonsledelse, mangfoldsledelse og ikke minst jubileumsarrangement i vårt 20. år!

Interimledelse som lederskapets elitedivisjon utvikles. Lederne blir stadig bedre på å løpe sine etapper på virksomheters stafettlag! Vi motiveres kraftig av å være i kjernen av denne utviklingen i Norge og globalt.

Les også: Først til fremtiden: viktigere enn noensinne!

Hva vil jubileumsåret 2021 bringe?

Ikke vet vi, men vi har en plan. Endrings- og kriseledelse begynner å bli normalen.

Hvor usikkert ting er illustreres ved at når dette skrives, 5. januar, vet vi ikke om vi møtes på Grand Hotel til Interimdagen 2021 den 27. januar. De nye nasjonale smitteverntiltakene vil foreløpig vare frem til 18. januar.

Oslo Kommune har planlagt en pressekonferanse med justering av tiltak 8. januar. Vi er klare til å tilpasse arrangementet til hva kommunens beslutning måtte bli. Slik var det i 2020, og slik må vi være forberedt på å justere også i 2021.

Les også: Retningen er viktigere enn målet

2020-21: et crashkurs i kriseledelse

Noen får rekordår, noen stagnasjon, og andre igjen går under. Er det flaks eller uflaks?

Da må jeg bare minne på den svenske alpinisten Ingemar Stenmarks ord:

«Tur? Jag vet ingenting om tur. Bara att ju mer jag tränar, desto mer tur har jag.»

Noen tar tak med en gang og iverksetter, justerer, lager scenarioer og iverksetter igjen. Andre er dessverre for reaktive 🙁.

Vi har hatt gleden av å jobbe med mange selskaper i 2020.

Alle er påvirket av situasjonen på en eller annen måte. Felles for dem alle er at de nyter godt av proaktivt lederskap, som gir dem den best mulige angrepssituasjonen i den posisjonen de har i sine markeder.

Vi gleder oss til fortsettelsen i 2021 og er klare til å jobbe med flere!

Bærekraft, ESG, …

Det er imponerende å se hvordan det økte fokuset på bærekraftig utvikling fortsetter til tross for Covid-19. Aldri har det vært mer kapital tilgjengelig for investeringer i selskaper med bærekraftige løsninger.

Vi er litt engstelige for at volumet i kapital tilgjengelig er større enn antall gode investeringsobjekter, og ikke minst tilgjengelig kompetanse. Alle vet at kapitalen ikke kommer langt alene. For vår del vil vi fortsette å fokusere på bærekraftig ledelse i år.

Prestasjonsledelse, OL, stafettløping i lederposisjon …

Prestasjonsledelse går aldri av moten, og vi vil i 2021 fortsette vårt samarbeid med Norsk Friidrett som hovedsponsor stafett, som vi startet i 2017.

Stafettkvelden vi aldri glemmer
Foto: U23-jentene på "stafettkvelden vi aldri glemmer" (Clean Air Games 2019).

Prosessene bak idrettsprestasjoner og businessprestasjoner har mange fellestrekk. Vi tror på stadig å ha kontakt med prestasjonsmiljøer for selv å utvikle vår prestasjonskapasitet.

Vi er klare for både OL og andre store internasjonale konkurranser og håper 2021 bringer mer av dette enn i fjor!

Blir Norge verdens fremste idrettsnasjon også i 2021?

Og klarer vi å overføre denne kompetansen til næringslivet enda bedre fremover?

Kundereisen

Interimleder AS er 20 år i 2021Vi har utviklet vårt kundefokus betydelig siden starten i 2001.

Nær samhandling med våre kunder, og fokus på at de får suksess, er og vil alltid være vårt viktigste konkurransefortrinn!

Vi skjerper dette fokuset ytterligere i 2021. Ikke bare er det en viktig suksessformel. Det er også utrolig tilfredsstillende å jobbe på denne måten, slik også trenere jobber sammen med toppidrettsutøvere i deres utvikling.

20 år!

Det er med stolthet, tilfredshet og stor inspirasjon vi tar fatt på jubileumsåret 2021. Ikke vet vi hvor det ender, men vi har en justerbar plan og skal ha det moro underveis.

Riktig godt nytt år!

Se program og meld deg på Interimdagen 2021

Temaer: Ledelse


Vegard Rooth's photo

Av: Vegard Rooth

Vegard er Master of Management fra Handelshøyskolen BI, og har tilleggsutdanning fra Stanford University og University of Oxford. Han har hatt en rekke lederstillinger både som fast ansatt og innleid interimleder. Vegard har vært administrerende direktør i Interimleder siden januar 2015.

Følg på LinkedIn

Følg på Twitter

En blogg fra Interimleder

Interimleder AS er et ledende selskap i Norge som har spesialisert seg på interimledelse siden 2001. Vi har hatt en jevn økning i antall oppdrag og opplever en stadig høyere modenhet i markedet for bruk av spesialiserte leverandører av interimledelse.

Vårt renommé har gjort at vi har bygget opp en base på over 2600 erfarne ledere som ønsker å gjennomføre oppdrag sammen med oss. Dette setter oss i stand til å levere gode løsninger på kort tid.

Besøk interimleder.no

Få e-post om nye innlegg

New call-to-action

Siste innlegg