Andrea Rooth 400m hekk Tallinn U20 gull

Seminar onsdag 8. november 16:30 -18:00

Hvordan øke motivasjon og prestasjon på jobb og privat?

NB: Seminaret er nå fullbooket, men du kan sette deg på ventelisten ved å fylle ut skjemaet til høyre!

Ønsker du å finne nøkkelen til å øke motivasjon og prestasjon både i yrkeslivet og privat?

Mange tror at motivasjon kommer av seg selv, men realiteten er at både individer og organisasjoner trenger de riktige verktøyene, innsikten og miljøet for å trives og yte sitt beste. I dette seminaret vil ledende eksperter dykke ned i de essensielle områdene som påvirker vår evne til å prestere – fra lederrollens kraft til betydningen av riktig arbeidsavtale og selvfølgelig, den vitale rollen kosthold spiller i vår daglige produktivitet. Enten du er en leder som ønsker å hjelpe ditt team til å prestere bedre, eller du ønsker å heve dine egne prestasjoner, vil dette seminaret gi deg verdifull innsikt og praktiske råd.

Program:

Lederrollen - hvordan motivere til økt prestasjon og motivasjon?
Vegard Rooth, adm. direktør i Interimleder AS
I dette engasjerende foredraget vil Vegard gi oss et innblikk i de fascinerende likhetene og forskjellene mellom å være en leder i næringslivet og en foreldretrener på idrettsbanen. Sentralt står temaene motivasjon og prestasjon. Med bakgrunn som toppleder i næringslivet og som friidrettstrener helt fra 16-årsalderen, har han ikke bare formet mange utøvere, men også trent sin egen datter til å bli Europamester to ganger og Norgesmester 28 ganger før hun fylte 21.

Hvordan arbeidsavtalen kan bidra til å øke prestasjoner!
Ragnhild Nakling, Arbeidsrettsekspert og partner i Ræder Bing
Kan innholdet i arbeidsavtaler bidra til å øke ledelsenes og ansattes prestasjoner? Ragnhild har lang erfaring i å gi råd til styret og ledelsen i både børsnoterte og unoterte virksomheter. Hun vil ta for seg arbeidsavtale og -vilkår, og hvordan innholdet i disse kan bidra til både å øke og redusere ledelsens og ansattes prestasjoner, derunder i forholdet mellom styret og daglig leder.

Hvordan kan kostholdet føre til langt bedre prestasjoner?
Emilie Moberg, klinisk ernæringsfysiolog i Olympiatoppen
Vi leser nesten daglig om hvordan endret kosthold og livsstil fører til bedre konsentrasjon og økte prestasjoner. Men hva er avgjørende faktorer? Ernæringsfysiolog og tidligere proffsyklist Emilie Moberg, vet hva som virker – både for egen del og for andre. Om du ønsker å bedre egen konsentrasjon og prestasjon, får du her en helt unik mulighet.

Mingling etterpå!
I tillegg er du - som alltid - hjertelig velkommen til sosial mingling i hyggelige selskap, servering og drikke i etterkant. Den faglige delen avrundes ca. kl. 18 med servering frem til ca. kl. 20.30.

NB! Bekreft din deltakelse ved å melde deg på i skjemaet til høyre. Påmelding er bindende.

Praktisk informasjon:

  • Dato: 8. november 2023
  • Tid: 16:30 - 18:00
  • Sted: Ræder Bing advokatfirma, Dronning Eufemias gate 11, 0191 Oslo (9. etasje). 
  • Pris: Gratis
  • Påmeldingsfrist: 31. oktober 2023 

Vi ønsker deg velkommen til en spennende ettermiddag med oss!