Skip to content
25.04.2013

Nordisk samarbeid lar våre norske kunder plukke de beste interimlederne fra øverste hylle

InterimLeder AS er medstifter og medlem av Nordic Interim Partners (NIP), som består av de ledende interimlederselskapene i Sverige, Danmark og Norge.

Samarbeidet gir oss tilgang på store baser med dyktige interimledere i Sverige og Danmark. Samtidig kan vi hjelpe kunder som også er representert i de andre skandinaviske landene med norsk kompetanse.

Svensk industrikultur

Vi har hatt spesiell glede av interimledere fra Sverige, da vårt naboland i øst har en industrikultur som er ganske annerledes og mer omfattende enn her i Norge.

Derfor finner vi ofte de beste interimlederne i Sverige når norske bedrifter henvender seg til oss for å få hjelp til å endre eller forbedre produksjonen, lede produksjonsavdelinger eller når de trenger en ny administrerende direktør i bedrifter som hvor produksjon er et viktig område.

Det er vår erfaring at dyktige, erfarne svenske ledere blir veldig raskt akseptert i Norge, og at det i praksis ikke er noen kulturmessig kollisjon.

Våre nordiske samarbeidspartnere

Vår samarbeidspartner i Sverige er Interim Management International AB, som i mer enn 20 år har bygget en database med over 4500 interimledere i Sverige.

I Danmark er vår samarbeidspartner Nexus Interim Management AS. Nexus var den første profesjonelle leverandøren av interimledere i Danmark, og ble etablert i 2000. Selskapet har Danmarks, Nordens og Baltikums største database med profesjonelle interimledere.

Sammen med våre nordiske partnere kan vi i hele Skandinavia bistå kunder og samtidig hente de beste interimlederne til en jobb uavhengig om han eller hun befinner seg i Norge, Sverige eller Danmark.