Skip to content

To nye seniorrådgivere i Interimleder

26.02.2019

Ved inngangen av 2019 opplever vi en sterk økning i etterspørselen etter interimledere og engasjerer nå Geir Erik Lian og Petter Quinsgaard som seniorrådgivere.

Geir Erik Lian

Geir Erik Lian (f. 1962) startet karrieren som selger i Hewlett Packard, og har siden hatt en rekke salgs- og lederstillinger i IT-bransjen. Geir Erik har blant annet vært Country Manager for Lenovo Norge og leder for e-Boks Norge AS og Alternativ Data AS.

- Det blir spennende å hjelpe kunder i situasjoner som har et akutt preg over seg, og måten Interimleder jobber på gjør meg trygg på at vi kan levere på løftet vårt. Det er også imponerende å se omfanget av erfaringer og kompetanse i poolen av interimledere, og jeg gleder meg til å være med på å kunne koble denne kompetansen opp mot behovene til kundene våre, sier Geir Erik.

Petter Quinsgaard

Petter Quinsgaard (f. 1963) er siviløkonom og kom til Interimleder fra stillingen som CEO i Abax, et selskap han siden 2003 var med å bygge opp fra 4 til 400 ansatte og en omsetning på 500 millioner kroner. Han er fremdeles tilknyttet selskapet, nå som styremedlem. Petter har også drøyt to tiårs erfaring fra bilbransjen, blant annet som salgs- og markedssjef i BMW Norge. På spørsmål om hvorfor han valgte å tiltre i Interimleder, sier han følgende:

- Nå som jeg har blitt voksen, ønsket jeg et sceneskifte til et sted jeg føler jeg bidrar med å skape verdi, og det tror jeg at jeg kan gjøre i Interimleder. Jeg har selv leid inn interimledere flere ganger, og jeg tror markedet for interimledelse er umodent, men voksende. Endringene i næringslivet blir stadig større og skjer raskere og raskere, og det vi kan tilby i mange av disse scenariene er spesialkompetanse for endring. Det er en etterspurt lederkompetanse som ikke nødvendigvis er den samme som den man trenger etter at endringen er gjennomført.


Geir Erik startet i stillingen i 23. januar. Petter startet 18. februar.