Grand Hotel.jpg
Interimdagen 2018
Onsdag 31. januar 2018
Grand Hotel Oslo

 2016 er historie og vi ser frem til et nytt godt interimår i 2017. Et årsskifte er en god anledning til å se seg både tilbake og fremover, samt unne seg en skikkelig "kickstart" på lederåret!

 

FOREDRAG, FESTMIDDAG OG KÅRING AV ÅRETS INTERIMLEDER 2016

 Tirsdag 31. januar 2017 arrangerer vi INTERIMDAGEN 2017, hvor vi også kårer årets interimleder 2016 under festmiddagen på kvelden. Vi starter klokken 15 med et inspirerende faglig program, før mingling og festmiddag med prisutdeling. Dette blir en stimulerende dag med mye inspirasjon for 2017!

Foredragsholdere

Finn-Aamodt.jpg

Finn Aamodt

Finn Aamodt er tidligere landslagstrener i alpint og norsk sportskommentator. Han er nå hovedcoach i Olympiatoppen for teknisk / taktiske idretter.
Aamodt var også sportssjef i Norges Skøyteforbund i perioden 2004 til 2006. Han var fra 1995 til 2004 tilknyttet Olympiatoppen og ble igjen, fra 2006 ansatt der, som OCCP-coach med oppfølgingsansvar for alpint, freestyle, telemark og snowboard, aking og fra 2011 var han del av teamet til Andreas Thorkildsen fram til London 2012. Aamodt er far til den kjente alpinisten Kjetil André Aamodt og får mye av æren for at sønnen ble en verdensstjerne.
Vebjørn-Rodal.jpg

Vebjørn Rodal

Vebjørn Rodal en norsk olympisk mester i friidrett. Han vant OL-gull på 800 meter i 1996, i tillegg til sølv i EM (94) og bronse VM (95)! Rodal ble tildelt Olavstatuetten i 1995. I 1996 fikk han Stiftelsen Morgenbladets gullmedalje, Fearnleys olympiske ærespris og Sportsjournalistenes statuett som «årets idrettsnavn» i Norge. Han var norsk flaggbærer i sommer-OL 2000 i Sydney. Han er utdannet diplomøkonom fra Trondheim Økonomiske Høgskole og ansatt i Telenor.
Kaare-Frydenberg.jpg

Kaare Frydenberg

Kaare Frydenberg har mange års erfaring fra norsk og nordisk toppledelse, både som adm.dir og styreleder. Han har som toppleder blant annet ledet Dagens Næringsliv, Aftenposten og Posten Norge gjennom store endringsprosesser. Som styreleder og rådgiver har han særlig bistått «private equity» selskaper og private eiere med omstillinger og videreutvikling av aksjonærverdier. Frydenberg driver i dag egen rådgivnings- og konsulentvirksomhet.
Lars-Lemhag.jpg

Lars Lemhag

Lars Lemhag har siden 2012 jobbet selvstendig som interimleder, med styreoppdrag,  og som management konsulent i Business Coaching AS. Lemhag har i sin tidligere karriere betydelig erfaring som CEO og i andre lederstillinger i internasjonale industriselskaper som Alfa Laval, Tetra Pak og O. Mustad & Son Group. Lars har lang erfaring med arbeide i forskjellige markeder og kulturer i mange ulike land rundt om i verden. Han er utdannet ved Lunds Tekniske Högskola, Mech.Engineering, og har tilleggsutdanning fra IMD Lausanne.
Jan-Ketil-Arnulf.jpg

Jan Ketil Arnulf

Jan Ketil Arnulf er professor ved Handelshøyskolen BI, spesialist i klinisk psykologi og i arbeids- og organisasjonspsykologi. De siste årene har han konsentrert sin forskning om hvordan ledelse utøves og skapes. Arnulf er en ettertraktet, engasjerende og uredd foreleser. Arnulf har vært tilknyttet BIs senter ved Fudanuniversitetet i Shanghai.
Vegard-Rooth.jpg

Vegard Rooth

Vegard Rooth er administrerende direktør i InterimLeder. Han har siden 2006 hatt en rekke interimlederoppdrag og midlertidige jobber som CEO eller andre lederstillinger. Tidligere har han hatt flere direktørjobber i SAS-konsernet, og var en sentral drivkraft i etableringen av toppidrettsgymnaset Wang Toppidrett. Han er utdannet ved Norges Markedshøyskole, er Master of Management fra Handelshøyskolen BI, og har tilleggsutdanning fra Stanford University og University of Oxford.

Something Powerful

Tell The Reader More

The headline and subheader tells us what you're offering, and the form header closes the deal. Over here you can explain why your offer is so great it's worth filling out a form for.

Remember:

  • Bullets are great
  • For spelling out benefits and
  • Turning visitors into leads.

Something Powerful

Tell The Reader More

The headline and subheader tells us what you're offering, and the form header closes the deal. Over here you can explain why your offer is so great it's worth filling out a form for.

Remember:

  • Bullets are great
  • For spelling out benefits and
  • Turning visitors into leads.

Program

Tirsdag 31. januar 2017, kl. 15:00 - 23:00

15:00

Bevertning

15:30

Velkommen, Interimåret 2016 og 2017
- Vegard Rooth, Administrerende direktør Interimleder AS

15:50

Hvordan skape ønsket bedriftskultur
- Kaare Frydenberg, Mangeårig toppleder og styremedlem/leder

16:20

Forskjellige eierskap – rammer for effektiv ledelse
- Lars Lemhag, Mangeårig Toppleder og interimleder

16:40

Coaching fra distanse
- Finn Aamodt, Hovedcoach teknisk / taktiske idretter Olympiatoppen

17:10

Pause

17:30

Den effektive erfarne ledelsen
- Jan Ketil Arnulf, Professor Handelshøyskolen BI

18:00

Vinnervilje og individuelle prestasjoner. Tro på muligheten!
- Vebjørn Rodal, Olympisk Mester 800m Atlanta 1996

18:45

Panel/åpen dialog om 2017
- Finn Aamodt, Kaare Frydenberg, Jan Ketil Arnulf, Lars Lemhag, Vebjørn Rodal. Panel+plenumsdebatt. Dialogleder Vegard Rooth

 

Mingling i baren

20:00

Festmiddag med kåring av Årtes interimleder 2016

INTERIMDAGEN 2018

Vi planlegger INTERIMDAGEN 31. JANUAR  2018. Legg igjen din kontaktinfo under så sender vi deg informasjon og program når vi åpner for påmelding.

Her finner du Grand Hotel

Karl Johans gate 31, 0159 Oslo