Interimdagen 2019

Et årsskifte er en ypperlig anledning til å se både tilbake og fremover. 2018 har vært et meget spennende år for oss som jobber med interimledelse, og det lover også veldig godt for fortsettelsen i 2019.
Bli med oss når vi «kickstarter» det nye lederåret!

Meld deg på her

 

foredrag, festmiddag og kåring av årets interimleder

Tirsdag 29. januar 2019 gjentar vi fjorårets suksess og arrangerer den årlige INTERIMDAGEN. 
Det blir en rekke inspirerende og innsiktsfulle foredrag rundt temaene prestasjonsledelse, bærekraftsledelse og endringsledelse i retailbransjen, før mingling og festmiddag med prisutdeling og kåring av
Årets Interimleder 2018. Dette blir en hyggelig og nyttig dag med både nettverksbygging og faglig påfyll!

Les om juryen og kriteriene for kåring av Årets Interimleder 2018 her. 

Foredragsholdere

Skarstein

BIRGIT SKARSTEIN 

DET ER MULIGHETENE SOM TELLER

Birgit ble først offentlig kjent i Norge i 2011/2012 gjennom NRK-serien "Ingen Grenser" med Lars Monsen. Siden den gang har Birgit omfavnet mulighetene i livet, og toppet det hele med blant annet 3x VM-gull i roing, senest i september 2018, hvor hun også satte verdensrekord på 2000m for funksjonshemmede. 

Geir Inge Stokke

GEIR INGE STOKKE

COOP, DAGENS VINNER I DET TØFFE RETAILMARKEDET?

Geir Inge Stokke har i praksis drevet innen retail hele sitt liv. Enten som en del av store aktører som Coop og Tine, eller for de samme aktørene gjennom stillinger i reklamebransjen. Han har vært innom hele verdikjeden og jobbet både nasjonalt og internasjonalt innen innkjøp, kategori, logistikk, kjede og marked. Han får nå brukt all sin erfaring som konsernsjef i Coop Norge SA, Norges nest største dagligvareaktør og den største innen «gjør det selv-markedet» på byggevarer. Stokke sitter også i styret i 20 forskjellige selskaper. 

Ingunn Godal

INGUNN MIDTTUN GODAL

«Take action - it's your world» - Perspektiver på bærekraftig ledelse

Ingunn Midttun Godal er global direktør for forretningsutvikling i DNV GL, Business Assurance. Hun har erfaring fra toppledergrupper i både privat og offentlig sektor; Mattilsynet, Miljødirektoratet, NAV og DNV GL. Miljø, mat, digitalisering og bærekraftig utvikling er viktige stikkord for hennes erfaring og motivasjon. Med utgangspunkt i DNV GLs omfattende arbeid og sterke engasjement tilknyttet FNs Bærekraftsmål, vil hun dele sine perspektiver på hvordan vi som næringsliv, enkeltvirksomheter og individer kan ta ansvar og bidra. Det handler ikke bare om idealisme og globale miljøutfordringer, men også om gode forretningsmuligheter for de som evner å se nye løsninger. 

 

Trond Pedersen

TROND PEDERSEN

PRESTASJONSLEDELSE I ORGANISASJONER, FÅ HELE GJENGEN MED!

Trond S Pedersen har mer enn 25 års erfaring fra lederstillinger i norsk toppidrett og næringsliv. Han har siden 2015 jobbet som utviklingssjef i Olympiatoppen og har tidligere erfaring som sportssjef i norsk friidrett, leder i SAS, konsulentvirksomhet og som HR-direktør i legemiddelindustrien. Trond vil dele av sin brede erfaring fra prestasjonsarbeid, både på individ, team og organisasjonsnivå. Hvordan sikrer man engasjement og utvikling mot organisasjonens mål, hvordan ta ut potensialet i den enkelte og hvordan få alle med?

Vegard.jpg

VEGARD ROOTH

INTERIMÅRET 2018 OG FREMTIDENS LEDERSKAP

Vegard Rooth er administrerende direktør i Interimleder AS. Siden 2006 har han hatt en rekke interimlederoppdrag og midlertidige jobber som CEO eller andre lederroller. Med utgangspunkt i trendene i 2018 vil Vegard dele sine tanker om hvordan morgendagens ledelse vil se ut.

Torehov.png

TORE HOV

ENDRINGSLEDELSE OG PRESTASJONSLEDELSE I RETAIL

Tore har arbeidet i retail hele sitt liv. Han har bakgrunn fra dagligvaren og var med på å utvikle matvarehuset Ultra, før han startet på 10 år i Travel Retail i Norge og Danmark, deretter 5 år fra gullsmedbransjen. Nå er han tilbake i Travel Retail. Han har arbeidet mye med logistikk og butikkutforming, men brenner spesielt for 2 ting. Menneskene i organisasjonen og fremtidens utfordring: Hvordan være aktuell for kunden gjennom teknologi? Hvordan skape en kultur som gjør at prestasjoner blir målt og engasjementet er høyt?

fjorårets arrangement

Les oppsummeringen og se promovideo fra Interimdagen 2018:

Promofilm Interimdagen 2018

Program

  14:30  Bevertning
  Interimåret 2018 og fremtidens lederskap
- Vegard Rooth, Administerende direktør Interimleder AS 
  «Take action - it's your world» - Perspektiver på bærekraftig ledelse
- Ingunn Midttun Godal, Global Business Development Director DNV GL
   Coop, dagens vinner i det tøffe retailmarkedet?
- Geir Inge Stokke, Konsernsjef i Coop Norge
  Endringsledelse og prestasjonsledelse i retail
- Tore Hov, Administrerende direktør Travel Retail Norway
16:50 - 17:30  Pause 
   Det er mulighetene som teller
- Birgit Skarstein
  Prestasjonsledelse i organisasjoner, få hele gjengen med!
- Trond Pedersen, Utviklingssjef Olympiatoppen
  Oppsummering
19:00 Mingling
20:00 Festmiddag med kåring av Årets Interimleder 2018

INTERIMDAGEN 2020

VI PLANLEGGER INTERIMDAGEN 29. JANUAR 2020. LEGG IGJEN DIN KONTAKTINFO UNDER SÅ SENDER VI DEG INFORMASJON OG PROGRAM NÅR VI ÅPNER FOR PÅMELDING.

Her finner du Grand Hotel

Karl Johans gate 31, 0159 Oslo