Skip to content

Spennende tech-bedrift hyret interim salgssjef

09.05.2015

Hiddn er et spennende norsk teknologiselskap som har spesialisert seg på kryptering av mobile enheter. Da selskapets CEO, Gudmundur Einarsson, ønsket å sette full fart på salget falt valget på en interimleder.

- Vi trengte en salgssjef med godt kontaktnett, som samtidig hadde erfaringen og kunnskapen som var nødvendig for å bygge opp et distribusjonsnett for våre produkter, forteller Einarsson.

Gudmundur Einarsson har lang fartstid som leder i flere IT- og teknologibedrifter, blant annet Tandberg og Ericsson, og større industrikonsern som Hydro og Elkem. Selv ble han leid inn av InterimLeder AS som interim CEO for to år siden, hvor han nå er fast ansatt.

Bli kjent på en uforpliktende måte

- Det å leie inn en interimleder med tanke om fremtidig ansettelse er en smart måte å bli kjent med personen på en uforpliktende måte, før man eventuelt tilbyr fast ansettelse, reflekterer Einarsson.

- Jeg opplever at InterimLeder har en stor kunnskapsbase i de folkene de har i sine databaser, og de kan levere så å si over natta hvis vi trenger det. Det er derfor vi velger dem.

Unik løsning 

Hiddn (High Density Services AS) er et IT-selskap som jobber innen krypterte løsninger av mobile enheter. De er den eneste leverandøren av slike løsninger i Norge som er sertifisert av Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM). De har en unik løsning som er sertifisert og patentert i flere land og har blitt en foretrukken leverandør til flere sikkerhetsmyndigheter rundt om i Europa:

- Det som er unikt med løsningen vår er at vi har separert nøkkelen fra enheten, som eksempelvis kan være en PC eller en minnepinne. Nøkkelen ligger på et smartkort. Det betyr at når enheten slås av, så slettes nøkkelen. Mister man enheten vil dermed ingen få tilgang til dataene, forteller Einarsson

Les mer om Hiddn på www.hiddn.no