Kan du selge bedriften i disse dager – og hvordan sikre en god verdi?

Skrevet av Gudbrand Jevne 7. juli 2020

Når rammebetingelsene i økonomien blir usikre, skaper det usikkerhet om prisingen av bedrifter. Finnes det en kjøper? Hvordan «timer» du et salg riktig, og hvordan får du et godt resultat? En viktig forutsetning er å være godt forberedt. Er du det, er du klar til å gå ut i markedet når du ser at tiden er riktig.

Les mer >

Temaer: Exit planning, salg av virksomhet

Mest lest på bloggen gjennom tidene (strategisk HR og salg av bedrift)

Skrevet av Vegard Rooth og Camilla Hall-Henriksen 21. januar 2020

Hvilke artikler er mest lest gjennom tidene på Interimlederbloggen, og hva er det som fenger leserne? I dette blogginnlegget ser vi nærmere på de to sakene som trekker flest lesere, både i antall og i gjennomsnittlig lesetid.

Les mer >

Temaer: Interimledelse, HR, salg av virksomhet

Hvordan posisjonere selskapet for salg og samtidig levere på dine mål

Skrevet av Einar Haugstad 28. august 2019

Hvordan posisjonerer du selskapet for salg samtidig som du opprettholder en lønnsom drift? I denne artikkelen deler jeg noen råd og perspektiver basert på 20 års erfaring med M&A og min bakgrunn som både gründer, leder og styremedlem i en rekke selskaper.

Les mer >

Temaer: salg av virksomhet, m&a

En blogg fra Interimleder

Interimleder AS er et ledende selskap i Norge som har spesialisert seg på interimledelse siden 2001. Vi har hatt en jevn økning i antall oppdrag og opplever en stadig høyere modenhet i markedet for bruk av spesialiserte leverandører av interimledelse.

Vårt renommé har gjort at vi har bygget opp en base på over 2600 erfarne ledere som ønsker å gjennomføre oppdrag sammen med oss. Dette setter oss i stand til å levere gode løsninger på kort tid.

Besøk interimleder.no

Meld deg på oppdateringer fra oss

Siste innlegg

Temaer

Se alle