If you snooze, you lose! Accelerated adaption to Digital Transformation is required!

Skrevet av Rooth, Vegard 8. mai 2018

Businesses wanting to stay in front and keep up the pace in digital transformation are required to move fast. Change and adaptability is imperative, possibly the most important, to pave the future. Those quickly adapting, win! 

Les mer >

Temaer: Digital endringsledelse

Hvorfor du som styremedlem og leder bør ta risiko

Skrevet av Vegard Rooth 31. oktober 2017


Som styremedlem har man en aktiv handlingsplikt overfor selskapet man leder. Hvorfor og hvordan tar man risiko? Hva skjer når styret og ledelsen IKKE tar risiko? Dette var tema da advokatfirmaet Ræder og Interimleder AS inviterte til frokostseminar tirsdag 24. oktober.

Les mer >

Temaer: Ledelse, Digital endringsledelse

Bærekraftig ledelse er ikke for pyser!

Skrevet av Vegard Rooth 17. oktober 2017


Ledere som vil være med på å forme fremtidens næringsliv må raske på, for fremtiden er ikke noe som kommer – den er her allerede. Og som gjennom alle tider, er det bare de mest tilpasningsdyktige og modige som vil overleve utviklingen.

Les mer >

Temaer: Digital endringsledelse, Bærekraftig ledelse

Hva kan flysikkerhet lære oss om menneskets plass i en digitalisert arbeidsdag?

Skrevet av Ray Reagan 19. september 2017


Hva gjør du når den nye digitale virkeligheten, som er nøye beskrevet i strategidokumentet, ikke engasjerer medarbeiderne? Og hva kan arbeid med flysikkerhet, av alle ting, lære oss om å forene et strategisk utgangspunkt og de ansattes opplevelse av en digitalisert arbeidsdag?

Les mer >

Temaer: Digital endringsledelse

Markeds- og salgsledelse i B2B – kjenner du de digitale mulighetene?

Skrevet av Stig Hammer 29. august 2017


Hvis du leder et selskap i business-to-business-markedet, og det ikke har vært gjort STORE endringer i markedsførings- og salgsprosessene i selskapet de siste to-tre årene, så kan jeg garantere at dere er mindre effektive enn dere burde være. Jeg tror også du vil ha nytte av å følge rådene du får her.

Les mer >

Temaer: Digital endringsledelse

Digitalt fokus eller brå død

Skrevet av Per Morten Hoff 1. august 2017


Endring er blitt den nye normalen. Men mange bedriftsledere og styremedlemmer uttaler at de er godt vant med endringer, og at endring ikke er noe nytt. Jeg er redd de ikke har skjønt hva digital transformasjon betyr.

Les mer >

Temaer: Ledelse, Digital endringsledelse

Ledelse og endringsledelse i digitaliseringens tidsalder

Skrevet av Vegard Rooth 13. juni 2017


Digitalisering. Paradigmeskifte. Bransjeglidning. Nå skjer ting fort! Hva kommer, og hvordan bør du som leder tenke og handle for å henge med? Dette var toneangivende temaer da Interimleder i samarbeid med advokatfirmaet Føyen Torkildsen inviterte til frokostseminar 8. juni.

Les mer >

Temaer: Ledelse, Digital endringsledelse

En blogg fra Interimleder

Interimleder AS er et ledende selskap i Norge som har spesialisert seg på interimledelse siden 2001. Vi har hatt en jevn økning i antall oppdrag og opplever en stadig høyere modenhet i markedet for bruk av spesialiserte leverandører av interimledelse.

Vårt renommé har gjort at vi har bygget opp en base på over 2600 erfarne ledere som ønsker å gjennomføre oppdrag sammen med oss. Dette setter oss i stand til å levere gode løsninger på kort tid.

Besøk interimleder.no

Meld deg på oppdateringer fra oss

Siste innlegg

Temaer

Se alle