Å lede med politikere i førersetet

Skrevet av Sveinar Kildal 12. september 2017


I stortingsvalgtider blir gjerne styre og ledelse i det offentlige Norge diskutert villig vekk. Det er mange som mener mangt om styring, prioriteringer og ledelse i stat og kommune. Heldigvis. Men ikke alle som mener vet hvordan det faktisk er å lede politisk styrte organisasjoner.

Les mer >

Temaer: Ledelse, Offentlig sektor

Endringsledelse i offentlig sektor - ledere deler sine erfaringer

Skrevet av Vegard Rooth 30. august 2016

Hvor mye skiller det egentlig på endringsledelse i privat og offentlig sektor? Er det nødvendig med sektorerfaring for å være en god leder i det offentlige? Dette var to av spørsmålene som ble belyst på InterimLeders frokostseminar torsdag 25. august, «Endringer og endringsledelse i offentlig sektor».

Les mer >

Temaer: Ledelse, Offentlig sektor

En blogg fra Interimleder

Interimleder AS er et ledende selskap i Norge som har spesialisert seg på interimledelse siden 2001. Vi har hatt en jevn økning i antall oppdrag og opplever en stadig høyere modenhet i markedet for bruk av spesialiserte leverandører av interimledelse.

Vårt renommé har gjort at vi har bygget opp en base på over 2600 erfarne ledere som ønsker å gjennomføre oppdrag sammen med oss. Dette setter oss i stand til å levere gode løsninger på kort tid.

Besøk interimleder.no

Meld deg på oppdateringer fra oss

Siste innlegg

Temaer

Se alle