Prestasjonskultur: 10 nøkler til å skape en vinnende organisasjon

Skrevet av Anders Meland 2. april 2024

Drømmer du om en sterk prestasjonskultur der alle kan nå sitt fulle potensiale? Basert på mine erfaringer som prestasjonsutvikler i Luftforsvaret, Oljefondet og Olympiatoppen presenterer jeg i denne artikkelen 10 nøkkelfaktorer for å skape en prestasjonskultur. Bare ved å ta tak i én av disse faktorene, vil du kunne utgjøre stor forskjell i din ledergruppe, avdeling eller for hele organisasjonen.

Les mer >

Temaer: Ledelse, prestasjonskultur

Prestasjonskultur: Slik bygger Olympiatoppen verdens beste team

Skrevet av Jarle Aambø 14. august 2023

Norge har markert seg som en dominerende kraft innen idrett, takket være vår unike prestasjonskultur. Denne kulturen, beriket med innsikt fra felt som kunst, kultur, næringsliv og akademia, inneholder verdifulle lærdommer for bedriftsledere som ønsker å forsterke sin egen bedriftskultur. Bli kjent med reisen til Olympiatoppen, fra de legendariske Attacking Vikings til de innovative prestasjonsklyngene, og oppdag hvordan prinsippene bak verdensledende prestasjon kan anvendes i næringslivet.

Les mer >

Temaer: prestasjonskultur

Prestasjonsledelse — hva skal til for å nå ditt fulle potensial?

Skrevet av Kjetil André Aamodt 15. februar 2022

Det var ikke mye penger i den norske alpinsporten i 1988. Vi hadde ikke hatt noen resultater i sporten siden Stein Eriksen i 1954. Ikke vunnet en medalje i herrealpint på 34 år – ingen seier, ingen sponsorer. Ingen sponsorer, ingen penger. Likevel var det ikke penger som skulle føre til vinnerkulturen som tok det norske herrelandslaget i alpin til nye høyder mellom ‘88 og ‘94.

Les mer >

Temaer: prestasjonsledelse, prestasjonskultur, vinnerkultur

TEAM som lederfilosofi: Together Everyone Achieves More

Skrevet av Marit Breivik 31. mars 2020

Jeg har aldri møtt en håndballjente som ikke har lyst til å få det til – eller noen andre for den saks skyld. En lang karriere i norsk toppidrett har lært meg litt om hvordan man kan skape vinnere på individ- og lagsnivå. Her deler jeg litt om hvordan jeg og mitt team har tenkt og jobbet over tid for å spille hverandre bedre og nå målene våre, sammen.

Les mer >

Temaer: prestasjonsledelse, prestasjonskultur

Interimdagen 2020 – en oppsummering

Skrevet av Vegard Rooth 4. februar 2020

Jeg har omsider fått summet meg etter en utrolig lærerik dag på Grand Hotel den 28. januar, hvor vi fikk servert spennende foredrag fra Q-sjefen, Jøtul-sjefen, Marit Breivik, Gjert Ingebrigtsen, Kaare Frydenberg og Maren Hjorth Bauer. Her er min oppsummering.

Les mer >

Temaer: Interimledelse, Bærekraftig ledelse, bærekraftsledelse, prestasjonskultur

En blogg fra Interimleder

Interimleder AS er et ledende selskap i Norge som har spesialisert seg på interimledelse siden 2001. Vi har hatt en jevn økning i antall oppdrag og opplever en stadig høyere modenhet i markedet for bruk av spesialiserte leverandører av interimledelse.

Vårt renommé har gjort at vi har bygget opp en base på over 2600 erfarne ledere som ønsker å gjennomføre oppdrag sammen med oss. Dette setter oss i stand til å levere gode løsninger på kort tid.

Besøk interimleder.no

Meld deg på oppdateringer fra oss

Siste innlegg

Temaer

Se alle