Hvordan bli best i verden? Et glimt fra Interimdagen 2024

Skrevet av Vegard Rooth 13. februar 2024

Hvordan bli best i verden? Til å svare på dette bevingede spørsmålet hadde vi invitert noen av Norges fremste prestasjonsledere – og vi ble ikke skuffet. Her er min oppsummering av Interimdagen 2024 - BEST I VERDEN, som gikk av stabelen på Grand Hotel 1. februar.

Les mer >

Temaer: prestasjonsledelse

Ken Ove Nyhus kåret til Årets interimleder 2023 på Grand Hotel

Skrevet av Cecilie Skarphagen 2. februar 2024

Ken Ove Nyhus ble i går kåret til Årets interimleder 2023 for sitt engasjement som CEO i Vectura. Prisutdelingen skjedde tradisjonen tro på Grand Hotel i Oslo for åttende år på rad.

Les mer >

Temaer: årets interimleder

Tenk om det går bra likevel?

Skrevet av Narve Karlsen 23. januar 2024

Tenk om det går bra likevel. Hva om nedturen vi opplever nå egentlig er for å hente tilfart på en eventyrlig opptur så kraftig at vi nesten mister bakkekontakten og føler at vi letter fra bakken? Uansett hvordan det makroøkonomiske bildet endrer seg: Sjansene for at ting går bra øker med riktig lederskap.

Les mer >

Temaer: Ledelse

Godt nytt prestasjonsår, 2024!

Skrevet av Vegard Rooth 9. januar 2024

Dette blir et spennende år! OL i Paris og Friidretts-EM i Roma. Den norske økonomien er solid, og vi presterer sterkt på idrettsbanen! Samtidig viser tall fra PISA 15-åringers lese- og regneferdigheter er svekket. Også bruken av interimledelse i Norge har et stort potensial om vi sammenligner oss med land som Sverige, Tyskland og Frankrike. Kan prestasjonsformelen på noen områder brukes på flere?

Les mer >

Julehilsen fra Interimleder

Skrevet av Vegard Rooth 21. desember 2023

Det er tre dager før julaften, og for juleromantikerne kan det se ut til at drømmen om en hvit jul går i oppfyllelse, i alle fall noen steder. Det blir godt med noen dager med fri sammen med våre kjære. Men så braker det løs igjen om bare 11 dager, i et nytt år. Og du verden som jeg gleder meg.

Les mer >

Årets interimleder 2023: Dette er de nominerte!

Skrevet av Vegard Rooth 5. desember 2023

Om noen få uker vil vinneren av Årets Interimleder 2023 bli hyllet under den storslåtte festmiddagen i Rokokkosalen på Grand Hotel. Men før det, har juryen en viktig oppgave foran seg – å vurdere fire fremragende kandidater. Din stemme kan spille en rolle i denne prosessen.

Les mer >

Temaer: årets interimleder

Hvordan øke motivasjon og prestasjon på jobb og privat?

Skrevet av Vegard Rooth 28. november 2023

Motivasjon og prestasjon var temaet på mitt foredrag på Ræder Bing advokatfirma sitt seminar 8. november, hvor jeg hadde gleden av snakke til en fullsatt sal om likhetene mellom rollen som toppleder og foreldretrener. Her er en liten refleksjon rundt temaet med noen takeaways fra seminaret, hvor arbeidsavtaler og ernæring også sto på agendaen. 

Les mer >

Temaer: Ledelse, prestasjonsledelse

Selge bedriften? Her er 5 typiske feil du bør unngå

Skrevet av Vegard Rooth 13. november 2023

Å selge bedriften er en kompleks prosess. I denne artikkelen utforsker vi fem vanlige feil som bedriftseiere ofte gjør når de står overfor salg av sin bedrift. Vi gir deg innsikt i hvordan du kan unngå disse fellene for å sikre en vellykket og lønnsom transaksjon.

Les mer >

Temaer: Selge bedrift, due diligence

Strategisk HR: Hva er det, og hvordan få plass ved lederbordet?

Skrevet av Trond S. Pedersen 31. oktober 2023

I en stadig skiftende forretningsverden, er "strategisk HR" avgjørende for suksess. Men hva innebærer det egentlig, og hvordan kan HR transformeres fra å være en støttefunksjon til en aktiv drivkraft bak virksomhetens mål og resultater? I denne artikkelen utforsker vi hvordan en strategisk tilnærming til HR kan revitalisere rollen og bidra til vekst og innovasjon i bedriften.

Les mer >

Temaer: Ledelse, HR, strategisk HR

Hvem bør bli Årets interimleder 2023? [Foreslå din kandidat her]

Skrevet av Vegard Rooth 17. oktober 2023

Som høstløvet preger gatebildet og kalenderen nærmer seg slutten, begynner jakten på den dyktigste interimlederen i år. På Grand Hotel den 1. februar vil vi hedre en spesiell person med tittelen 'Årets interimleder 2023'. Men før den tid trenger vi dine forslag. Hvem mener du fortjener denne ærefulle tittelen?

Les mer >

Temaer: Interimledelse

En blogg fra Interimleder

Interimleder AS er et ledende selskap i Norge som har spesialisert seg på interimledelse siden 2001. Vi har hatt en jevn økning i antall oppdrag og opplever en stadig høyere modenhet i markedet for bruk av spesialiserte leverandører av interimledelse.

Vårt renommé har gjort at vi har bygget opp en base på over 2600 erfarne ledere som ønsker å gjennomføre oppdrag sammen med oss. Dette setter oss i stand til å levere gode løsninger på kort tid.

Besøk interimleder.no

Meld deg på oppdateringer fra oss

Siste innlegg

Temaer

Se alle