<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=633460&amp;fmt=gif">

Interimlederne er med på å bygge det nye Norge

Av Vegard Rooth 3. april 2018

Finne meg på

Vegard Rooth og Silvija Seres, De som bygger det nye Norge-457397-edited.pngNylig hadde jeg æren av å bli intervjuet av Silvija Seres i podcastserien De som bygger det nye Norge. Det er de fremadstormende unge menneskene i Oslo Business Forum som står bak konseptet, som er tuftet på idéen om å feire norske næringslivshelter. For meg var dette en unik anledning til å fremsnakke de mange interimlederne som gjør en solid innsats i bedrifter landet rundt. 

– Vi feirer ikke våre norske næringslivshelter nok

Oslo Business Forum skriver dette om podcastserien på sine nettsider:

«Vi feirer ikke våre norske næringslivshelter nok. Uten forståelsen og entusiasmen disse menneskene sitter på blir all innovasjonsprat teoretisk og preget av å dilte etter Silicon Valley eller Sverige. Vi må forstå hva vi er virkelig gode på for å kunne bli best i noe.»

Dette tror jeg er helt riktig, og det er derfor svært hyggelig for meg å trekke frem interimledelse som et element som er med på å skape det nye Norge.

Silvija er en glimrende programleder, som hadde svært mange gode spørsmål. Hør podcasten, så skjønner du hva jeg mener: 

Få gratis tilgang til video av foredragene her

Temaer: Interimledelse


Vegard Rooth's photo

Av: Vegard Rooth

Vegard er Master of Management fra Handelshøyskolen BI, og har tilleggsutdanning fra Stanford University og University of Oxford. Han har hatt en rekke lederstillinger både som fast ansatt og innleid interimleder. Vegard har vært administrerende direktør i Interimleder siden januar 2015.

Følg på LinkedIn

Følg på Twitter

En blogg fra Interimleder

Interimleder AS er et ledende selskap i Norge som har spesialisert seg på interimledelse siden 2001. Vi har hatt en jevn økning i antall oppdrag og opplever en stadig høyere modenhet i markedet for bruk av spesialiserte leverandører av interimledelse.

Vårt renommé har gjort at vi har bygget opp en base på over 2000 erfarne ledere som ønsker å gjennomføre oppdrag sammen med oss. Dette setter oss i stand til å levere gode løsninger på kort tid.

Besøk interimleder.no

Få e-post om nye innlegg

Få gratis tilgang til video av foredragene her

Siste innlegg