ÅRETS INTERIMLEDER 2021: Dette er de nominerte!

Av Vegard Rooth 30. november 2021

Finne meg på

De 4 nominerte til årets interimleder 2021Vi takker alle som har kommet med forslag til kandidater til tittelen Årets Interimleder 2021! Det kom mange gode forslag, og nå går vi inn i finaleheatet med de fire nominerte. Juryen, med Cecilie Skarphagen i spissen, er klare til å vurdere kandidatene, men først har DU mulighet til å gi din stemme, samt begrunnelse på hvorfor akkurat din favoritt bør bli årets vinner.

Obs! Den 26. januar 2022 kåres årets vinner på Interimdagen på Grand Hotel. Husk å melde deg på hvis du ikke allerede har gjort det!

De nominerte interimlederne i 2021:

thomas johannessen-1Thomas Johannessen

Thomas Johannessen startet sitt oppdrag som CFO for Tellus i mars 2021. I oktober ble han fast ansatt i rollen.

 

Gisle GraveGisle Grave

Gisle Grave, var økonomisjef i Stannah fra mai til september. 2021, og har et pågående økonomisjefsoppdrag i Presto Brannteknikk fra oktober 2021. Gisle var også nominert som Årets Interimleder i 2020.

 

christine scheie-1Christine Schie

Christine startet sitt oppdrag som administrerende direktør i Villa Paradiso Group i juli 2020, og avsluttet august 2021. Christine var også nominert som Årets Interimleder i 2020.

 

Jakob BronebakkJakob Bronebakk

Jacob Bronebakk startet sitt oppdrag som Director Investor Relations i Kongsberg Automotive ASA juni 2021. Oppdraget er pågående.

 

Stem, og gi din begrunnelse for hvorfor din favoritt skal velges HER. Ellers kan du lese om statuttene for Årets interimleder HER.

Meld deg på Interimdagen 2022

Temaer: årets interimleder


Vegard Rooth's photo

Av: Vegard Rooth

Vegard Rooth er Master of Management fra Handelshøyskolen BI, og har tilleggsutdanning fra Stanford University og University of Oxford. Han har hatt en rekke lederstillinger både som fast ansatt og innleid interimleder. Vegard har vært administrerende direktør i Interimleder siden januar 2015.

Følg på LinkedIn

Følg på Twitter

En blogg fra Interimleder

Interimleder AS er et ledende selskap i Norge som har spesialisert seg på interimledelse siden 2001. Vi har hatt en jevn økning i antall oppdrag og opplever en stadig høyere modenhet i markedet for bruk av spesialiserte leverandører av interimledelse.

Vårt renommé har gjort at vi har bygget opp en base på over 2600 erfarne ledere som ønsker å gjennomføre oppdrag sammen med oss. Dette setter oss i stand til å levere gode løsninger på kort tid.

Besøk interimleder.no

Få e-post om nye innlegg

Meld deg på Interimdagen 2022

Siste innlegg

Temaer

Se alle