Her er de nominerte til Årets interimleder 2020!

Av Vegard Rooth 1. desember 2020

Finne meg på

De nominerte til Årets interimleder 2020Hvem av disse blir Årets interimleder i Korona-året 2020?

Vi takker så mye for forslag til kandidater til tittelen Årets Interimleder 2020!

Det kom inn 12 gode forslag. Vi har nå kommet dit at vi kan presentere 5 nominerte kandidater. De har alle utmerket seg som interimledere i året som har gått. Et sterkt felt!

De nominerte er:

Gisle Grave

Gisle Grave

Odd Nymark

Odd Nymark

Leo Helland

Leo Helland

Christine Schie

Christine Schie

Geir Nygård

Geir Nygård

 

Vi går nå inn i fasen hvor du kan stemme på den kandidaten du mener fortjener å vinne, dersom du har jobbet med en av kandidatene.

Referanseuttalelser skal også hentes inn før juryen, bestående av Cecilie Skarphagen, Magne Amundsen, Are Skeie og Rune Brandstadmoen, starter sitt arbeid i januar.

Den 27. januar kåres årets vinner på Interimdagen på Grand Hotel! Meld deg på hvis du ikke allerede har gjort det!

Hva vil vi vite?

Når du stemmer på din kandidat, vil vi gjerne ha litt informasjon om hvordan du kjenner lederen og hvordan hun/han jobber, samt resultater som er oppnådd.

Har kandidatene utmerket seg spesielt i forbindelse med koronasituasjonen eller andre viktige områder, som bærekraftsledelse, ledelse og digitalisering, er det også interessant.

Velkommen til å stemme på DIN kandidat. Dette blir spennende!

Se program og meld deg på Interimdagen 2021

Temaer: årets interimleder


Vegard Rooth's photo

Av: Vegard Rooth

Vegard Rooth er Master of Management fra Handelshøyskolen BI, og har tilleggsutdanning fra Stanford University og University of Oxford. Han har hatt en rekke lederstillinger både som fast ansatt og innleid interimleder. Vegard har vært administrerende direktør i Interimleder siden januar 2015.

Følg på LinkedIn

Følg på Twitter

En blogg fra Interimleder

Interimleder AS er et ledende selskap i Norge som har spesialisert seg på interimledelse siden 2001. Vi har hatt en jevn økning i antall oppdrag og opplever en stadig høyere modenhet i markedet for bruk av spesialiserte leverandører av interimledelse.

Vårt renommé har gjort at vi har bygget opp en base på over 2600 erfarne ledere som ønsker å gjennomføre oppdrag sammen med oss. Dette setter oss i stand til å levere gode løsninger på kort tid.

Besøk interimleder.no

Få e-post om nye innlegg

Interimdagen 2021 - se program og meld deg på

Siste innlegg

Temaer

Se alle