Julehilsen fra Vegard: Om uvisshet og en gryende optimisme

Av Vegard Rooth 21. desember 2021

Finne meg på

interimleder julehilse 2021

Atter et år går vi inn i julen med uvisshet. Kan vi ha julelunsj? Hvor mange gjester kan vi ha på forskjellige juletilstelninger? Hvor mange kan vi være på trening? Og i år som i fjor, hvordan blir Interimdagen 2022? Men aller viktigst – hvordan blir 2022?

2022, ha en plan og juster fortløpende!

Det er godt å vite at avgående sentralbanksjef er optimist, når han øker styringsrenten i denne førjulstid. Så får vi se hvem den nye sjefen blir og hva hen gjør!

Vi i Interimleder er også mer optimistiske enn noen gang. Mye takket være tilliten vi blir vist av våre kunder i denne førjulstid. Aldri har vi opplevd en slik etterspørsel etter lederdynamikk!

"Short term leadership for long term results!"

Vi gleder oss til 2022, og er klare for selv å justere – og hjelpe våre kunder til å justere – når ulike situasjoner krever det.

Det blir Interimdag i 2022 – meld deg på i dag!

Nettopp "Lederdynamikk i 2022" er tema for Interimdagen 2022. Lederdynamikk i form av prestasjonsledelse i Kjetil André Aamodts ånd, bærekraftsledelse inspirert av Børge Ousland, mangfoldsledelse og mye mer.

frelsesarmeen

Om det blir 0, 50, 100, eller 200 vi har lov til å møtes vet vi ikke nå, men vi vet at de som melder seg på først har størst sannsynlighet for å kunne være fysisk til stede på Grand Hotell 26. januar 2022, med faglig program og festmiddag med kåring av Årets Interimleder 2021!

Riktig god og fredfull jul med gave til Frelsesarmeen!

Vi i Interimleder ønsker dere alle en riktig god og fredfull jul. Tradisjonen tro gir vi også i år vår julegave til deg til Frelsesarmeen, som sprer så mye varme og glede til de som trenger det mest i fine juletid


Vegard Rooth's photo

Av: Vegard Rooth

Vegard Rooth er Master of Management fra Handelshøyskolen BI, og har tilleggsutdanning fra Stanford University og University of Oxford. Han har hatt en rekke lederstillinger både som fast ansatt og innleid interimleder. Vegard har vært administrerende direktør i Interimleder siden januar 2015.

Følg på LinkedIn

Følg på Twitter

En blogg fra Interimleder

Interimleder AS er et ledende selskap i Norge som har spesialisert seg på interimledelse siden 2001. Vi har hatt en jevn økning i antall oppdrag og opplever en stadig høyere modenhet i markedet for bruk av spesialiserte leverandører av interimledelse.

Vårt renommé har gjort at vi har bygget opp en base på over 2600 erfarne ledere som ønsker å gjennomføre oppdrag sammen med oss. Dette setter oss i stand til å levere gode løsninger på kort tid.

Besøk interimleder.no

Få e-post om nye innlegg

gratis-guide-exit-planning-CTA

Siste innlegg

Temaer

Se alle