Godt nytt år og takk for det gamle!

Av Vegard Rooth 4. januar 2022

Finne meg på

Godt nytt år fra interimleder

Å, som vi gleder oss til å feire et godt nytt år med dere – og takke for det gamle – under Interimdagen 26. januar på Grand Hotell! Også i år lever vi i en viss uvisshet, men håper og tror at så mange som mulig av oss kan møtes på Grand fysisk. Det er annonsert pressekonferanse 14. januar, og vi venter i spenning. Blir det antallsbegrensninger, er det førstekvinne til mølla som gjelder!

Nå som vi har trådt inn i det nye året, vil vi i dagens bloggartikkel kikke litt tilbake på året vi har forlatt – samt se fremover på 2022.

2021

Et lite tilbakeblikk er alltid på sin plass når vi runder et årsskifte. Korona preget oss i 2021 igjen, men behovet for interimledelse var på nivå med 2020. Dog med en særdeles sterk vekst mot slutten av året. Hva betyr dette for 2022, mon tro?

Vi feiret våre første 20 år i fjor, og er nå i gang med de neste 20! Det blir spennende!

Interessant nok var det gamle bestselgere som skapte mest interesse på bloggfronten:

Faktisk er Cecilie Skarphagens innlegg om Årets Interimleder 2020, Odd Nymark den eneste bloggartikkelen fra 2021 som havner blant topp-10. Nå venter vi i spenning på hvem som får denne ærefulle tittel for 2021!

2022, ha en plan og juster fortløpende!

2021 var et herlig prestasjonsår, med Karsten Warholms verdensrekord i 400 m hekk på 45,94 som mitt absolutte høydepunkt. I 2022 kommer det øvelser hvor det er en fordel å være født med ski på beina i OL i Beijing i motsetning til i Tokyo.

I Interimleder gleder vi oss til å bidra med lederdynamikk i virksomheter som skal prestere på sine arenaer. Vi går inn i 2022 med større fart enn noensinne, og med like stor usikkerhet om hva fremtiden vil bringe som for ett år siden. Vi har en plan, men ser allerede at vi må justere, og vi er forberedt på å justere mer.

Vi har f.eks alternativer for gjennomføring av Interimdagen 26. januar, men satser i det lengste på at vi er mange som kan møtes på Grand!

Se program og meld deg på her

Vi satte mål og lagde et budsjett for 2022 så sent som i november, men ser allerede nå at vi overgår dette med minimum 20% i januar og februar. Nok en påminnelse om at retningen er viktigere enn målet 😊!

RIKTIG GODT NYTT ÅR, ALLE SAMMEN!

Meld deg på Interimdagen 2022

Temaer: årets interimleder


Vegard Rooth's photo

Av: Vegard Rooth

Vegard Rooth er Master of Management fra Handelshøyskolen BI, og har tilleggsutdanning fra Stanford University og University of Oxford. Han har hatt en rekke lederstillinger både som fast ansatt og innleid interimleder. Vegard har vært administrerende direktør i Interimleder siden januar 2015.

Følg på LinkedIn

Følg på Twitter

En blogg fra Interimleder

Interimleder AS er et ledende selskap i Norge som har spesialisert seg på interimledelse siden 2001. Vi har hatt en jevn økning i antall oppdrag og opplever en stadig høyere modenhet i markedet for bruk av spesialiserte leverandører av interimledelse.

Vårt renommé har gjort at vi har bygget opp en base på over 2600 erfarne ledere som ønsker å gjennomføre oppdrag sammen med oss. Dette setter oss i stand til å levere gode løsninger på kort tid.

Besøk interimleder.no

Få e-post om nye innlegg

Meld deg på Interimdagen 2022

Siste innlegg

Temaer

Se alle